Došli i iz Afrike, a Srbije nema VIDEO

Kažu da ko se bavi voćarstvom i povrtarstvom ne sme da propusti sajam u Berlinu.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 24.02.2017.

12:11

Došli i iz Afrike, a Srbije nema VIDEO
(Foto: Thinkstock.com)

Tamo se ove godine moglo videti da svet unapređuje svoju proizvodnju iz dana u dan, da se akcenat sve više stavlja na pakovanje, a ono što je posebno privuklo pažnju je da od 86 zemalja nije bilo štanda Srbije, a kažu da smo poljoprivredna zemlja.

Razmenjuju se informacije, sklapaju važni ugovori, a zemlja partner je Nemačka. Posebno su pristupne kolektivne izložbe, prednjači Španija.

Ove godine bile su samo dve kompaniije iz Srbije, a njihovi predstavnici kažu da im je tako samima teže, i skuplje, i da nisu dovoljno vidljivi.

Smatraju da nepojavljivanje Srbije na ovakvoj manifestaciji predstavlja veliki propust, posebno kada se vidi da su i afričke zemlje prisutne sa onim što mogu i koliko mogu.

Opširnije pogledajte u video prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Napustite Rusiju"

Evropska centralna banka (ECB) saopštila je da će uskoro zatražiti od banke Rajfajzen internešnel AG da ubrza proces smanjenja poslovanja u Rusiji.

8:02

20.4.2024.

9 h

Svet

Evo šta čeka Rusiju posle rata

Rat u Ukrajini će okončati eru jeftine radne snage u Rusiji, zaključak je analize ruskog stručnjaka Centra za makoroekonomsku analizu i kratkoročno predviđanje (CMAKP) Dmitrija Belousova.

19:32

18.4.2024.

1 d

Podeli: