Biznis od poklona, najsavremeniji BG zet VIDEO

Zoran Ljubojević je oberučke prihvatio zemlju na nepristupačnom mestu od svog tasta, a sda je ponosni vlasnik najsavremenijeg trešnjara.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 28.04.2016.

11:53

Biznis od poklona, najsavremeniji BG zet VIDEO
Foto: Screenshot/Dobra zemlja

Njegov trešnjar je najsavremeniji u ariljskom kraju, a u posao je ušao sa svojim dobrim drugom, a on priča kako izgleda kada tast odluči da pokloni zetu zemlju u napuštenom selu, diplomiranom inženjeru mašinstva?

"Tast je poklonio, tj napravio sa mnom ugovor o zakupu sa našom firmom, dao čovek što je ima. On je dao predlog, mi došli i videli, na osnovu površine smo znali da je ozbiljna lokacija, a kada smo krenuli da krčimo mali prostor nije obećavao mnogo“, priša Zoran.

Ovo je gotovo jedini zasad trešanja u ariljskom kraju, gde se mogu se videti maline ili kupine.

Na ovako nepristupačnim mestima nema ni ljudi, kamoli zasada. Samo u krčenje uloženo je 10.000 evra, a do ovog trenutka uloženo je preko 40.000, ne tako jeftino za dva avanturistička ortaka.

Zasad je star dve godine, a dešavalo se da se vlasnik i zasad „ne viđaju“ po šest meseci. U toku su pregovori da Zoran ide u Saudijsku Arabiju, a skoro je došao iz Rusije.

Aleksandar Mandić, njegov prijatelj, nakon mnogo poslova, ušao je u biznis kako bi se skrasio, nakon dolaska iz Moskve.

Kako izgleda posao ova dva avanturistička ortaka, pogledajte u video prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: