Vodeći trgovac uz vodeću prestonicu

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i izvršni potpredsednik kompanije Agrokor za maloprodaju Ante Todorić potpisali su danas Protokol o saradnji.

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.04.2015.

16:42

Default images
Foto: Tanjug

Protokol će, kako je rečeno, doprineti unapređenju ekonomskog, privrednog, kulturnog, sportskog i zabavnog ambijenta u glavnom gradu.

Mali je, nakon potpisivanja u Skupštini grada, objasnio da je protokolom predviđeno da se formira zajednička komisija, koja će predlagati projekte na kojima grad i kompanija Merkator S, koja posluje u okviru Agrokora, mogu raditi zajedno.

"Onda će Merkator S odlučivati da li hoće ili neće da nas podrži, a ja se nadam da će veći broj projekata biti podržan", rekao je Mali.

On je podsetio da je Merkator S podržao veći broj manifestacija, među kojima i FEST i Beogradski maraton, istakavši da je želja grada bila da sistemski podrži Merkator S kao socijalno odgvornu kompaniju.

"Želimo da razvijamo grad kao turističku destinaciju, sa sve većim brojem kvalitetnih manifestacija, i lepo je kada imate prijatelja na koga možete da se oslonite i koji vas podržava u ovakvom naporu", poručio je Mali.

Izvršni potpredsednik Todorić rekao je da je ponosan što ta kompanija učestvuje u realizaciji kvalitetnih inovativnih projekata u Beogradu i na taj način daje doprinos srpskoj prestonici.

"Čast nam je što smo kao najveća kompanija u regionu danas stali uz bok najvećeg grada u regionu i, voleli bismo da ono što se danas događa u Beogradu, dešava i u drugim gradovima u Srbiji", rekao je Todorić.

Ocenivši da je život u Beogradu sve bolji, Todorić je rekao da veruje u dobre investicije, i to ne samo u Beogradu, već u celoj zemlji.

"Za Merkator S kao vodeći maloprodajni lanac u Srbiji, koji profit reinvestira na ovom tržištu, imamo značajne poslovne planove i verujemo da će ovaj doprinos preko podrške manifestacijama značajnim za ovaj grad, Beograđani prepoznati na pravi način", rekao je Todorić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: