Hoće li Poljaci da obilaze Srbiju?

U Srbiji od danas do 24. aprila boravi osam organizatora putovanja iz Poljske, koji su zainteresovani da u uvrste Srbiju kao turističku destinaciju.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 20.04.2015.

16:11

Default images
Foto: Thinkstock

Kako je saopštila Turistička organizacija Srbije, tokom studijskog putovanja poljske agencije će se upoznati sa turističkom ponudom Beograda, Novog Sada, Sremskih Karlovaca, Aranđelovca i Topole, kao i sa ponudom dve vinarije "Vrbica" i "Kovačević".

Za vreme njihovog boravka biće organizovana i radionica, kojoj će prisustvovati predstavnici turističke privrede iz Srbije.

Navodi se da je to studijsko putovanje deo promotivnih aktivnosti koje Turistička organizacija Srbije organizuje na poljskom turističkom tržištu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: