Sajam turizma šansa za investicije

Iako je protekli sajam turizma uglavnom baziran na promociji turističkih aranžmana, ne treba zaboraviti i ponude koje se odnose na moguće investicije.

Izvor: PR tekst

Ponedeljak, 02.03.2015.

10:15

Default images

Iako nedovoljno razvijen, turizam u Srbiji pruža odlične mogućnosti za brzu i visoku zaradu.

Takvu šansu pruža i Vila Merima na Jastrepcu sa cenom od 310.000 evra i ukupnom kvadraturom od 1.260 kvm. Investicija koja se može pravilnim upravljanjem vratiti u kratkom periodu.

Idealno za uspešan porodični posao ili manju grupu investitora. Vila je pogodna i za lečenje, odnosno kliniku ili rehabilitacioni centar i starački dom. A to bi moglo da pokrene zdravstveni turizam ovog kraja.Ulaganjima i sopstvenim radom skoro svaki posao možete održati konkurentnim ali i zaraditi za dobar život. Upravo je i nedostatak konkurencije u područiju gde je Merima jedna od bitnih prednosti. A sa druge strane za izdvojeni novac dobijaju se kompletno sređeni smeštajeni kapaciteti bez dodatnog ulaganja.

Za više detalja posetite www.vilamerima.rs.

Ukoliko se uputite ka Kruševcu, naići ćete na prelepi Jastrebac okružen divnom prirodom. Uživaćete u šetnjama, čuti priču o tome kako je planina dobila ime, imati prilike da naiđete na razno lekovito bilje, a možda se odlučite i za izlete do Bele stene, Ribarske banje, Belovodskih kiseljaka, utvrđenja Gradac, brojnih manastira ili "Majorove česme". U srcu svega toga je Vila Merima koja nudi ribnjak, jezero, biciklističke i šetačke staze i lovište u neposrednoj blizini. Objekat je pogodan za organizovanje seminara, rekreativne nastave, pripremu sportista, proslava i poslovnih ručkova. Za goste je moguće organizovati izlete u prirodu, obilazak manastira, lova na visoku divljač i planinarenje. Čini se, savršeno mesto za odmor na kome možete poboljšati i popraviti svoje sveopšte zdravstveno stanje.

Zdravlje je samo još jedan u nizu razloga. Ne bi trebalo propustiti priliku za uživanje u netaknutoj prirodi Jastrepca, tik uz predivno veštačko jezero. Planina je osunčana čitave godine. Gosti vile mogu uživati u svežim letnjim noćima, kao i u čarobnoj zimskoj idili. Vila raspolaže kapacitetom od 17 soba i tri apartmana. Sobe su opremljene modernim enterijerom i savremenom tehničkom opremom. Svaka soba je prirodno osvetljena i sa pogledom na jezero i mistične vrhove Jastrepca. Može se reći da Merima zadovoljava najviše standarde različitih profila gostiju.U sklopu vile je ekskluzivni restoran sa terasom, salon zabave za bilijar, stolom i stonim fudbalom, etno kuća sa kaminom. U vilu se osim moderne hrane priprema i u etno – kuhinji, pa gosti mogu uživati u tradicionalnim i maštovitim specijalitetima. Vila ima Etno Wellnes deo, sa sobom za masažu i saunom.

Pančić je nazvao Jastrebac najšumovitijom planinom u Srbiji, ima i brojne izvore i potoke, a sama Merima ima sopstveni izvor sveže planinske vode.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: