Radunu Laureat vrline za 2014.

Priznanje Laureat vrline za 2014. godinu dodeljeno je privredniku i vlasniku "Nektara" Slobodanu Radunu za izuzetan doprinos očuvanju domaće privrede.

Izvor: PR tekst

Petak, 28.11.2014.

17:04

Default images

Ovo priznanje dodeljuju Mokrogorska škola menadžmenta sa institucionalnim partnerima - Fakultetom organizacionih nauka, Srpskim poslovnim klubom Privrednik, Privrednom komorom Srbije, Privrednom komorom Beograda, Srpskom asocijacijom menadžera, Ekonomskim institutom i Udruženjem korporativnih direktora Srbije.

"Nakon 16 godina poslovanja mogu sa ponosom da kažem da je Nektar iz jedne domaće porodične kompanije izrastao u vodeću kompaniju u Jugoistočnoj Evropi u preradi voća i proizvodnji voćnih sokova", rekao je Radun primajući nagradu.

On je rekao da je "Nektar" postao jedina kompanija u regionu koja ima potpuno zaokružen sistem proizvodnje, od plantaža, preko otkupa i prerade voća, kooperantskih odnosa sa proizvođačima do finalnog proizvoda. Radun je istakao da se do toga stiglo bez pravljenja kompromisa i težeći vrhunskom kvalitetu.

"Akvizicijom slovenačkog Fruktala izašli smo iz regionalnih okvira i napravili bazu za snažan pristupn na tržištima EU", rekao je on.

Radun je istakao da je merilo uspeha i to što je porodična kompanija izgradila "veliku multikulturnu porodicu", koja broji 1.200 zaposlenih.

Grupa Nektar ima godišnji promet veći od 120 miliona evra, izvozi na 50 tržišta, a otvorena su vrata i tržišta Kine, Japana i Južne Amerike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: