Vrnjačka Banja: Tender za akva park

Opština Vrnjačka Banja objavila je oglas o davanju u zakup neizgrađenog građevinskog zemljišta za izgradnju sportsko-rekreativnog objekta i terena.

Izvor: B92

Petak, 28.11.2014.

16:50

Default images

Početna cena za zakup zemljišta površine 3,3 hektara je 164.865.000 dinara,a rok na koji se zemljište daje u zakup je 30 godina sa mogućnošću produženja, saopšteno je iz Opštinske uprave Vrnjačka Banja.

Jedan od uslova, koje je opština Vrnjačka Banja propisala je da se u toku trajanja perioda zakupa, zemljište koristi isključivo za namene predviđene oglasom.

Kako se dalje navodi u saopštenju, kako je do sada bilo zainteresovanih investitora u vezi izgradnje akva parka, očekuje se da se svi zainteresovani jave, kako bi otvaranje ovog zabavno-rekreativnog sadržaja bilo u roku od 18 meseci od dana zaključivanja ugovora, što je oglasom o davanju u zakup i predviđeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: