U Emiratima žele naše voće i povrće

Vlasnik kompanije "Lulu" iz Emirata rekao je predsedniku Srbije da želi da plasira srpske prehrambene proizvode u objektima tog vodećeg lanca hipermaketa u UAE.

Izvor: B92

Nedelja, 23.11.2014.

12:37

Default images

Predsednik Tomislav Nikolić je u razgovoru sa Jusufom Alijem tokom posete Emiratima istakao da tradicionalno prijateljstvo Srbije i Emirata daje ekonomskim odnosima stabilnu i izvesnu budućnost.

On je Aliju zahvalio zbog zainteresovanosti za kupovinu srpskih prehrambrenih proizvoda i ukazao da Srbija ima dugu tradiciju proizvodnje hrane.

"Naši prehrambeni proizvodi su veoma kvalitetni i zdravi", istakao je predsednik dodavši da srpski proizvođači, u saradnji sa brojnim naučnim institutima, mogu obezbediti hranu vrhunskog kvaliteta. Takođe, može da se razmotri i opcija da 'Lulu' investira u proizvodnju one hrane koja se traži u njenim prodajnim lancima prema standardima koje kupci traže", rekao je Nikolić.

On je pozvao Alija da što pre dođe u Srbiju i uveri se da je to pravo mesto za proizvodnju hrane.

Ali je informisao predsednika o kompaniji "Lulu" i rekao da u svojim prodajnim objektima želi da ima srpske prehrambene proizvode, pre svega voće i povrće.

"Izuzetna je čast da nas primi predsednik takvog ugleda i sa takvim rezultatima kakve ste Vi postigli”, naglasio je Jusuf Ali.

"LuLu Hipermarket", maloprodajni deo multinacionalne LuLu Group International, poznata je kao kompanija koja postavlja standarde maloprodaje u regionu. Danas ima 110 maloprodajnih i velikoprodajnih objekata i izuzetno je popularna među kupcima širom UAE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: