"Čestitaju nam iz celog sveta"

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su mere fiskalne konsolidacije teške, ali neophodne za ozdravljenje srpske privrede.

Izvor: Tanjug

Sreda, 22.10.2014.

15:09

Default images

Vučić je naveo da razume ljude koji potestuju, jer ne žive lako, ali i istakao da se mere preduzimaju zbog njihove bolje budućnosti.

Vučić je na obeležavanju šest godina od osnivanja SNS rekao da će Srbija u 2016. godini zabeležiti najveći privredni rast u Evropi.

"Razumem ljude koji protestuju, ljudi ne žive lako, ali sve što radimo, radimo da sutra imaju platu, a za godinu ili dve još veću platu", rekao je Vučić.

On je naveo da Srbija dobija čestitke za mere fiskalne konsolidacije iz celog sveta i da se one ne preduzimaju zato što nas na to neko tera, već zato što je potrebno preduzeti hrabre, teške i odgovorne mere.

Navodeći da u Srbiji građani ni pod jednom vlašću nisu živeli dobro, Vučić je rekao da građani ni 2016. godine neće živeti "kao bubreg u loju", ali da će živeti bolje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

143 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: