Otvoren "Super Vero" u Žarkovu

Super Vero" Žarkovo počeo je da radi, a kompanija "Veropoulos" je tim povodom za prve kupce pripremila brojne pogodnosti.

Izvor: B92

Nedelja, 31.08.2014.

10:43

Default images

"Zahvalni smo jer smo među prvim stranim investitorima koji su, još 2001. od kada smo ovde, verovali u potencijal tadašnje Jugoslavije kao tržišta. Ovo je šesti otvoreni maloprodajni objekat, sa 400 zaposlenih radnika, i time ćemo ove godine ostvarićemo više od 50 miliona evra investicija u Srbij", rekao je Nikos Veropoulos, izvršni direktor "Veropoulos" grupe.

Prema njegovim rečima, "Veropoulos" je kompanija sa više od 230 prodavnica u svetu i nastaviće da investira u Srbiju.

Državna sekretarka Tatjana Matić se tom prilikom zahvalila kompaniji "Veropoulos" na trinaestogodišnjem doprinosu razvoju srpskog tržišta i konkurencije.

"Kompanija "Veropulos" je, od kada postoji u Srbiji, poslovala u interesu građana. Zadovoljstvo je čuti da će nastaviti sa ulaganjima, što je ohrabrujuće za sve nas, kao građane i kao potrošače", dodala je Matić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: