Virtuelna menjačnica Unikredita

Unikredit banka je uvela virtuelnu menjačnicu preko koje će klijenti moći da, bez obzira gde se nalaze i radno vreme ekspoziture, obave transakcije.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.08.2014.

13:54

Default images

Kako se precizira, klijenti će moći da kupe ili prodaju devize sa svog računara, saopšteno je iz te banke.

Kako bi klijenti mogli da koriste opciju virtuelne menjačnice potrebno je da u banci imaju otvoren račun u odgovarajućoj valuti.

Virtuelna menjačnica pruža mogućnost trgovine valutama za koje Unikredit banka ima formirane efektivne kurseve, što znači da klijenti mogu trgovati valutama kao što su evro, američki dolar, švajcarski franak, britanska funta, švedska kruna, kanadski dolar, australijski dolar, norveška kruna, danska kruna i madjarska forinta.

Unikredit banka Srbija je članica Unikredit Grupe, jedne od vodećih evropskih finansijskih grupacija, koja je prisustna u 17 zemalja i ima mrežu od približno 8.900 ekspozitura, sa ukupno 147.000 zaposlenih, navedeno je u saopštenju te banke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: