SSSS: Čemu žurba i hitni zakoni?

Savez samostalnih sindikata Srbije nezadovoljan je procedurom usvajanja seta reformskih zakona po hitnom postupku u srpskom parlamentu.

Izvor: B92

Utorak, 29.07.2014.

13:49

Default images

Sindikat, koji se protivio i usvajanju izmenjenih Zakona o radu i penzijsko-invalidskom osiguranju, koji su takođe usvojeni po hitnom postupku, u saopštenju dostavljenom medijima, pita:

"Da li se to Srbija nalazi u vanrednom stanju, a da mi građani Srbije o tome ne znamo ništa ili se nekom strašno žuri da ispuni data obećanja".

Navodi se i da bez strategije izlaska zemlje iz krize, bez ulaganja u nove fabrike i podsticanje domaćih proizvođača i preduzetnika, kao i seljaka - nema budućnosti za Srbiju.

"Umesto toga, vlast nudi samo stezanje kaiša i restriktivne mere, kao i robovlasnički položaj radnika", dodaje se u saopštenju SSSS-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: