Uskoro kraj razgovora o Železari

V.d. ministra finansija Dušan Vujović izjavio je da će ove nedelje biti završeni razgovori sa svim investitorima zainteresovanim za kupovinu Železare.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 28.07.2014.

13:25

Default images

Vujović je u izjavi agenciji Tanjug naveo da će će vlada u narednih mesec dana imati jasnu sliku o tome kakav interes postoji, ali i koja su potencijalna rešenja za smederevsku Železaru.

"Ja sam u funkciji predsedavajućeg grupe za Železaru učestvovao u intervjuisanju i razgovorima sa svim potencijalnim investitorima. Tu su investitori od najpoznatijih vodećih svetskih investitora u oblasti čelika do posrednika u toj oblasti", rekao je ministar.

On je dodao da će vlada u roku od mesec i po dva imati jasnu sliku o tome kakav interes postoji i koja su potencijalna rešenja za Železaru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: