"Foodpanda" stigao u Srbiju

Svetski online servis za dostavu hrane - Foodpanda, koji postoji u više od 50 zemalja sveta, otvorio je predstavništvo i u Srbiji.

Izvor: B92

Utorak, 17.06.2014.

17:26

Default images

Ta globalna kompanija korisnicima omogućava da naruče hranu putem interneta, a zahvaljujući partnerstvu sa velikim brojem restorana, nudi i veliki izbor jela.

Korisnici mogu da poruče jela putem sajta www.foodpanda.rs, ali i uz pomoć Foodpanda aplikacije koja je dostupna za iOS, Android, Windows Phone i Nokia platforme.

Porudžbine korisnika se čuvaju online, što omogućava brže ponovno naručivanje, pamti se i po više adresa po korisniku čime je izbegnuto ukucavanje adrese prilikom svake porudžbine.

Foodpanda je osnovana u maju 2012. godine i ostvarila je veliki rast, pa se sa tržišta Singapura vrlo brzo proširila. Sada postoji u 53 zemlje, ima partenrstvo sa više od 22.000 restorana na četiri kontinenta, a planira se i dalje širenje.

Nedavno je na European Teć Startup Awardsosvojila nagradu za najbolji tehnološki start-up, navedeno je u saopštenju tog servisa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: