Obrenovac: Perionica na otvorenom

Stanovnici Obrenovca mogu od danas na tri lokacije u tom gradu da besplatno operu veš, za koji su obezbeđena i sredstva za pranje.

Izvor: B92

Utorak, 17.06.2014.

14:37

Default images

Pet kontejnera sa po četiri veš mašine raspoređene su na Gradskom trgu (ulica Vojvode Mišića 211), u naselju Stočna pijaca (ulica Đačkog bataljona 9A) i u naselju Rojkovac (ulica Kralja Milutina 15-17).

Građani će do 7. jula, svakim danom od 9 do 12 i od 13 do 17 časova, moći da operu odeću, posteljinu ili dečje igračke, ali i da dobiju informacije o ispravnom tretiranju veša nakon poplava.

Akciju "Peremo za vas" pokrenula je kompanija Samsung u saradnji sa opštinom Obrenovac, kako bi stanovnicima i na ovaj način pomogao povratak normalnom životu.

Kao deo podrške područjima pogođenim poplavama, u regionu Obrenovca, Krupnja, Loznice i Svilajnca, Samsung je za svoje korisnike obezbedio besplatne popravke kućnih uređaja, ukoliko je popravka aparata moguća.

Serviseri će popravke obavljati do 30. juna 2014. godine, a za njihov dolazak na određenu adresu potrebno je prijaviti se pozivom broja +381 11 321 68 99, gde je moguće dobiti i više informacija o servisiranju uređaja, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

16 h

Podeli: