Tigar rešio da se podmladi

Ugovore o stalnom radnom odnosu u fabrici "Tigar-obuća" danas je potpisalo 79 radnika, a plan je da se već u aprilu zaposli još 110 radnika.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 17.04.2014.

14:02

Default images

Direktor fabrike "Tigar obuća" Zoran Mančić podsetio je da je od početka godine ugovore o stalnom radnom odnosu do danas dobilo 34 radnika i da sada u fabrici radi 730 radnika.

"U aprilu mesecu planirano je da se stalno zaposli još 110 radnika. Kriterijumi po kojima smo vršili prevođenje jesu radno mesto na kome rade, godine radnog staža ali i ocene koje imaju u proteklih nekoilko godina", rekao je direktor fabrike.

Mančić je napomenuo da je reč, uglavnom, o mlađim radnicima i da je cilj da se fabrika "podmladi" i osnaži, a radnicima pruži veća sigurnost.

Jedan od radnika koji je dobio stalni posao Goran Ignjatović kazao je da je u ovoj fabrici povremeno radio deset godina i da dobijanje stalnog posla znači sigurnost za sve radnike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: