Ko prodaje ar za 7 EUR - kupujem

Posle objavljene vesti da se ar zemlje podno Ravne Gore bezuspešno prodaje po ceni od sedam evra, redakciji B92 biz javilo se više zainteresovanih da je kupe.

Izvor: B92

Sreda, 16.04.2014.

10:18

Default images

Jedan od njih rekao nam je da već planira da u tom kraju kupi zemlju i da je ponuđena cena od sedam evra dobra i da nije preniska, ali da je prednost što se nudi 15 hektara u komadu.

To je, kako navodi, retkost u centralnoj Srbiji, gde su njive rasparčane i sitne.

Kako navodi, na zemlji planira zasad voća, najverovatnije ribizle ili sličnog, koje u tom predelu dobro uspeva.

Kako smo u utorak objavili, zemlja i domaćinstva u opustelim srpskim selima prodaju se po veoma niskim cenama, koje su ovih dana u suvoborskom kraju dostigle istorijski minimum.

Tako domaćin Miladin Mirković već pola godine nudi 15 hektara zemlje za svega sedam evra po aru, ali, kako kaže, još nema kupaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: