"Koridor 10 kao Skadar na Bojani"

U narednih 10 dana trebalo bi da bude postignut dogovor, a zatim i potpisan koncesioni ugovor o velikim infrastrukturnim, pre svega putnim projektima.

Izvor: Beta

Utorak, 08.04.2014.

13:47

Default images

To je najavio lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić posle sastanka sa liderom Socijalističke partije Srbije Ivicom Dačićem.

"To je način da se bez zaduženja reše veliki infrastrukturni projekti", rekao je Vučić navodeći da insistira na tome da svi poslovi budu završeni u naredne četiri godine.

Vučić je izrazio veliko nezadovoljstvo zbog toga kako se u Srbiji gradila putna infrastruktura u prethodnih 10 godina, ali i u proteklih godinu i po.

"Mi sto godina gradimo Koridor 10 kao da zidamo Skadar na Bojani", kazao je on i dodao da će koncesija zapravo sprečiti zloupotrebe u kojima su potpisivani ugovori o, kako je naveo, kriminalnim kreditima kojima je malo šta realizovano, a uzimane su provizije.

On je kazao da bi veliki infrastrukturni projekti trebalo da unaprede domaću industriju i pomognu srpskoj privredi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: