Rajfajzen banka najbolja u Srbiji

Rajfajzen banka ovogodišnji je dobitnik nagrade "Banka godine u Srbiji“, koju dodeljuje britanski finansijski magazin "The Banker".

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 29.11.2013.

11:59

Default images

To je peto priznanje za najbolju banku koje je taj poznati magazin dodelio Rajfajzen banci tokom 12 godina njenog poslovanja u Srbiji, navodi se u saopštenju.

Prilikom izbora, stručni žiri magazina "The Banker" je kao kriterijume odlučivanja u obzir uzeo profitabilnost, kvalitet kreditnog portfelja, kvalitet usluge, konkurentnost, kao i inovativnost proizvoda.

"Ta nagrada je potvrda ispravnosti strategije Rajfajzen banke i naše odluke da se fokusiramo na kvalitet, razumevanje potreba klijenata i odgovoran pristup proceni rizika". "Mi smo banka izbora za više od pola miliona gradjana, domaćih i stranih investitora i multinacionalnih korporacija u Srbiji, što je najbolji dokaz da smo prihvaćeni kao odgovoran i profesionalan partner u ovom ekonomski izazovnom okruženju”, izjavio je predsednik Izvršnog odbora Rajfajzen banke Zoran Petrović.

Pored srpske Rajfajzen banke, razlog za slavlje imao je i Rajfajzen Bank Internešenal (RBI), koji je nagradjen priznanjem “Banka godine u srednjoj i istočnoj Evropi”, kao i još četiri banke članice RBI grupacije. RBI je nagradu "Banka godine“ dobio sedmi put zaredom.

"Ponovljeni uspeh na ovogodišnjoj dodeli nagrada za srednju i istočnu Evropu odraz je kvaliteta usluge koju pružamo našim klijentima, uprkos teškom ekonomskom okruženju. Ujedno, on je i i potvrda naše sposobnosti da se neprestano razvijamo i unapredjujemo", kazao je predsednik Izvršnog odbora RBI Karl Sevelda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: