Štedionica potvrdila preuzimanje PB

Banka Poštanska štedionica preuzela je danas deo imovine i obaveza Privredne banke Beograd, saopšteno je večeras iz te banke.

Izvor: Beta

Petak, 25.10.2013.

21:40

Default images

"Banka Postanska stedionica obavestava javnost da klijenti Privredne banke Beograd, pravna i fizicka lica, koji su do dana preuzimanja imali aktivne racune u Privrednoj banci, od 28. oktobra mogu slobodno raspolagati svojim sredstvima, u punom iznosu i u svakom trenutku, na salterima 112 ekspozitura Banke Postanska stedionica", navodi se.

Dodaje se da je preuzimanje obavljeno ugovorom zaključenim između Privredne banke Beograd, Banke Poštanska štedionica i Agencije za osiguranje depozita.

Banka Poštanska štedionica preuzela je i klijente - fizička lica, korisnike kreditnih kartica Privredne banke Beograd, koji su uredno izmirivali obaveze i primali zaradu na tekuće račune.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: