Turci žele da ulažu u Beograd

Predstavnici jednog od najvećih konglomerata u Turskoj "Douš grupe" zainteresovani su za ulaganja u građevinu, infrastrukturu i energetiku u Srbiji.

Izvor: B92

Utorak, 17.09.2013.

18:31

Default images

Predstavnici "Douš grupe" sastali su se sa gradskim menadžerom Aleksandrom Bijelićem i gradskim arhitektom Dejanom Vasovićem koji su im predstavili naše najvažnije projekte, koji su realizovani u poslednjih pet godina, ali i dalje planove razvoja za koje su bili zainteresovani.

Ukupna finansijska aktiva "Douš grupe" je 118 milijardi dolara, a u svom sastavu ima 180 kompanija koje zapošljavaju 35.000 ljudi u 13 zemalja.

Poseduje veliki broj hotela i šoping molova, najveći lanac marina u istočnom Mediteranu i Jadranskom moru, a u sektoru nekretnina je i investitor i diveloper.

Trenutno rade na sedam projekata, vrednih 2,7 milijardi dolara. Sastanku je prisustvovala Tatjana Popović, v. d. direktora Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: