Odložen susret Stros Kana i Sertića

Privredna komora Srbije (PKS) saopštila je da je odložen razgovor predsednik PKS Željka Sertića sa Dominikom Stros Kanom koji je bio najavljen za sutra.

Izvor: B92

Utorak, 17.09.2013.

18:24

Default images

Odloženo je vreme razgovora u Privrednoj komori Srbije predsednika PKS Željka Sertića i budućeg savetnika Vlade Srbije Dominik Stros Kana, navela je PKS, napominjući da će o novom terminu sastanka mediji naknadno biti obavešteni.

Stros Kan, koji će ubuduće savetovati Vladu Srbije, danas je razgovarao sa prvim potpredsednikom vlade Aleksandrom Vučićem, ministrom finansija Lazarom Krstićem i ministrom privrede Sašom Radulovićem.

On je, na konferenciji za novinare posle sastanka, rekao da je srećan što je u našoj zemlji i da će pokušati da pomogne narodu Srbije da se reše problemi i popravi stanje u ekonomiji.

Stros Kan je potvrdio da će prva tri meseca raditi "pro bono" i konstatovao da se Srbija suočava sa problemima kao i sve druge zemlje sveta, ali da je uveren da će na kraju biti postignut uspeh.

"Imate dobar politički tim. Vicepremijer Vučić i ministri finansija i privrede uveren sam da će biti u stanju da donesu prave odluke. Ja i moj tim ćemo pokušati da pripremimo savete i da ih učinimo što efektnijim, ali biće potrebno vremena za oporavak", rekao je Stros Kan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: