Koliko računa za struju ćemo dobiti

Građani neće dobiti dva računa za julsku potrošnju struje, već jedno obaveštenje sa uplatnicom i jedan obračun za električnu energiju potrošenu u julu.

Izvor: Tanjug

Sreda, 14.08.2013.

15:17

Default images

U svom saopštenju EPS je pojasnio "nejasnoće" iz svoje prethodne informacije kojom je obavestio potrošače da će tokom avgusta dobiti dva računa za struju od Privrednog društva "EPS Snabdevanje".

Dakle, potrošači će dobiti obaveštenje kojim će biti upoznati sa tim da li i koliko duguju, ili o tome li su i koliko ranije platili više, i to obaveštenje će dobiti od distribucije koja ih je snabdevala do 1. jula.

Potrošači će račun za julsku potrošnju dobiti od Privrednog društva "EPS Snabdevanje", koje snabdeva tarifne kupce od 1. jula.

Sve informacije, uplate i reklamacije kupci i dalje mogu da obave na šalterima distribucija.

Kupci koji imaju preplatu na računu za električnu energiju za jul, odnosno ranije su uplatili više novca, imaju dve mogućnosti: da se obrate lokalnoj distribuciji kako bi na šalteru dali nalog za prenos novca na račun PD "EPS Snabdevanje" ili da daju nalog za isplatu novca na šalteru.

Po zakonima, niko u ime kupca, pa ni distribucija, ne može da raspolaže novcem bez naloga tog kupca. Na kupcu je da odluči da li će svoj novac da prebaci na račun "EPS Snabdevanja" ili će ga podići na šalteru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: