Eurospin dolazi i u Srbiju?

Ministar Rasim Ljajić razgovarao je s vlasnikom najvećeg italijanskog diskontnog lanca "Eurospin" Luiđijem Mionom, o mogućnostima za dolazak na tržište Srbije.

Izvor: Beta

Četvrtak, 18.07.2013.

15:49

Default images

Kako se navodi u saopštenju ministarstva, Mion je prilikom Ljajićevog obilaska kompanije "Eurospin" kazao da se Srbija pozitivno kotira u razvojnim planovima tog lanca i da je, posle Italije, Slovenije i Hrvatske gde već postoje maloprodajni objekti, naredna potencijalna investiciona destinacija.

Dodaje se da je Mion istakao da će kompanija "Eurospin" uraditi detaljnu analizu tržišta Srbije, posle koje će doneti odluku o mogućnostima i dinamici eventualnog ulaska na tržište.

U saopštenju se naglašava da je kompanija "Eurospin" najveći diskontni lanac u Italiji i da ima više od 900 prodajnih objekata u kojima su cene niže i do 30 odsto u odnosu na ostale konkurentske trgovinske lance.

Navodi se i da prilikom ulaska na tržište zemalja u kojima šire svoje poslovanje, otvaraju minimalno 15 prodajnih objekata i veliki distributivni centar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: