Trostruko veća dobit Pošte Srbije

Pošta Srbije utrostručila je neto dobit u prvih šest meseci ove godine, saopšteno je danas iz tog preduzeća.

Izvor: B92

Sreda, 17.07.2013.

16:54

Default images

Na sednici UO ovog preduzeća generalni direktor Milan Krkobabić je kazao da je izuzetno dobar poslovni rezultat, pre svega, zasluga zaposlenih, stručne i konstruktivne uprave, članova Upravnog odbora i menadžmenta.

On je posebno istakao doprinos 15.000 zaposlenih na svim nivoima radnog angažovanja - od rukovodilaca do onih koji se bave isporukom poštanskih pošiljaka.

Kako je kazao, oni su predanim, odgovornim i vrlo profesionalnim odnosom prema radnim zadacima doprineli tome da JP PTT saobraćaja ''Srbija'' utrostruči neto dobit u poslovanju, u odnosu na prethodnu poslovnu godinu i ostvari jedan od najboljih poslovnih rezultata u poslednjoj deceniji rada.

''Ovakav šestomesečni bilans daje nam za pravo da nastavimo planiranim pravcem razvoja i modernizacije našeg poslovanja, ali predstavlja i obavezu da i u narednom šestomesečnom periodu ostvarimo isti, ili još i bolji poslovni rezultat'', zaključio je Krkobabić.

Ovo preduzeće, takođe, nije zaboravilo internu, ali ni eksternu korporativnu odgovornost o čemu svedoči i učešće zaposlenih u raspodeli dobiti po završnom računu za 2012. godinu, podrška sindikalnim aktivnostima i akcijama, pomoć zaposlenima u rešavanju ličnih problema, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: