Prioritet Vlade - zapošljavanje

Predsednik SNS Aleksandar Vučić, prilikom otvaranja Omladinskog platoa u Zemunu, poručio je da je prioritet Vlade otvaranje novih radnih mesta.

Izvor: Tanjug

Petak, 17.05.2013.

15:28

Default images

Vučić je napomenuo da će ključni posao Vlade Srbije biti otvaranje novih radnih mesta i zapošljavanje mladih, a da će za ostvarenje tog cilja preduzeti i odgovarajuće mere, kao što je dovođenje najprofitabilnijih proizvođača iz IT sektora, kako iz arapskih zemalja, tako i iz EU i SAD.

Vučić, koji je prvi potpredsednik vlade i ministar odbrane, je istakao da se Srbija nalazi u teškoj situaciji, ali da postoji izlaz i mladima poručio da se bez teškog rada ne može ništa postići.

"Nema ništa lepše od teškog rada, ali i rezultata koji iz njega proizilaze", naglasio je Vučić i najavio i da će uskoro biti realizovana ideja Kancelarije za brze odgovore, nastavak borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala, skraćivanje birokratskih procedura...

Lider naprednjaka je ponovio da posle dobijanja datuma za početak pregovora sa EU na Vidovdan očekuje da u Srbiju stignu brojni inostrani investitori i podvukao da to isključivo zavisi od Srbije i njenih građana, njihovih usluga i angažovanja na radu.

"Ukoliko ne promenimo naš pristup sve će biti uzalud", uveren je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: