Aerodrom: Najbolja sezona ikada

Sa beogradskog aeodroma "Nikola Tesla" u letnjoj sezoni će leteti više od 30 aviokompanija, izjavio je generalni direktor tog aerodroma Velimir Radosavljević.

Izvor: B92

Petak, 19.04.2013.

16:35

Default images

On je novinarima rekao da je "sasvim siguran da će ovo biti u finasijskom smislu najbolja sezona za beogradski aerodrom u 51 godini postojanja".

Prema rečima Radosavljevića, Aerodrom "Nikola Tesla" će u letnjoj sezoni opsluživati preko 30 nacionalnih, niskotarifnih i čarter aviokompanija.

"Otvorenost tržišta je ono što karakteriše Beogradski aerodrom u poslednje vreme i sada već sa sigurnošću možemo da kažemo da je to ključni faktor prvlačenja aviokompanija", rekao je on.

Radosavljević je dodao da je najbolji dokaz za današnji dolazak Izi džeta (EasyJet), jedne od naveći evropskih aviokompanija, i kompanije Etihad ervejza iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, koja će od 15. juna svakodnevno leteti između Beograda i Abu Dabija.

Britanska niskobudžetna aviokompanija Izi džet uspostavila je danas redovnu liniju na relaciji Milano-Beograd, na kojoj će leteti tri puta sedmično i na kojoj očekuje da će u prvoj godini prevesti više od 40.000 putnika

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: