Nagrada za PR Borislavu Miljanoviću

Generalni direktor Represent Sistema, dr Borislav Miljanović, dobitnik je priznanja za doprinos razvoju PR struke „Pro.PR Vižn Menadžer Avord“.

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.03.2013.

15:00

Default images

Na svečanosti u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner u Opatiji dodeljene „Pro.PR Awards“ nagrade, u sklopu 11. Pro.PR konferencije.

"Priznanje za doprinos struci je jedno od najlepših nagrada koje profesionalac iz bilo koje oblasti može da dobije, a poseban značaj ima to što dolazi iz regiona. Agencija Reprezent komunikejšns već 11 godina sa uspehom posluje sa vrednostima koje smo utvrdili na samom početku: kreativnost, inovativnost i strast, i to očigledno daje rezultate. U međuvremenu smo oformili i Reprezent Sistem koji objedinjuje pet agencija sa oko 150 zaposlenih. Drago mi je što su kolege prepoznale naše napore, što će mi dati dodatni podsticaj za dalji rad“, izjavio je dr Borislav Miljanović nakon dodele nagrade.

Komisija je u svom obrazloženju navela da je dr Borislav Miljanović "povezivanjem teorije i prakse odnosa s javnošću stvorio poseban pogled na kulturu komuniciranja u Republici Srbiji", i da je "zajedno sa svojim timom pomogao u pozicioniranju brojnih institucija, kompanija i brendova, i doprineo edukaciji u oblasti odnosa s javnošću“.

Stecište regionalnih i svetskih stručnjaka za komunikacijski menadžment, Pro.PR konferenciju već 11 godina zaredom organizuje agencija „Apriori komunikacije“ iz Zagreba. Povodom desetog jubileja koji je obeležen prošle godine, uvedena je i dodela priznanja za komunikacijske stručnjake koji su svojim znanjem, radom i zalaganjem doprineli razvoju struke u zemljama jugoistočne Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: