Prvi funkcioner - promoter "500L"

Generalni direktor fabrike "Fiat automobili Srbija" Antonio Čezare Ferara uručio je ključeve automobile "500L" gradonačelniku Kragujevca Veroljubu Stevanoviću.

Izvor: B92

Petak, 08.03.2013.

14:40

Default images

Time je on danas postao prvi funkcioner-promoter tog vozila.

"Nemamo druge promotere i promocija naših modela se ogleda u pomoći koju pružamo sportskim klubovima 'Radnički' i Olimpijskom komitetu i na tome se za sada zasniva ta promocija", rekao je Ferara.

Stevanović je rekao da će "500L" voziti on lično-promotivno, da se ugovor o tome potpisuje na godinu dana, kao i da će taj automobl možda voziti u još tri mandata.

"U narednom periodu kupićemo dva automobila '500l', kao i dva 'punta', a do kraja godine za naše inspekcijske službe kupićemo još deset 'punta'", najavio je Stevanović.

Naglasivši da je Gradsko veće donelo odluku da ubuduće koristi isključivo Fiatove automobile, da je takvu preporuku dalo i svim javno-komunalnim preduzećima i ustanovama u gradu, Stevanović je rekao da se nada da će takvu odluku doneti i Vlada Srbije i da bi to i bilo sasvim normalno očekivati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: