Dvostruko priznanje Viktoriji grup

Kompanija Viktorija Grup nagrađena je istog dana dvostrukim priznanjem - za kvalitet proizvoda i za doprinos agraru.

Izvor: B92

Petak, 08.03.2013.

14:12

Default images

Ulje Iskon osvojilo je prestižnu statuetu za najbolji robni brend u kategoriji hrane, na konkursu "Najbolje iz Srbije", koju tradicionalno dodeljuju Ministarstvo spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija, Privredna komora Srbije i dnevni ekonomski list Privredni pregled.

Victoria Group istog dana primila je i nagradu Brand Leader Award za oblast agrara, koju dodeljuje Mass Media International, kao organizator 9. regionalne konferencije Agrobiznis: prirodni, tržišni i investicioni brend Jugoistočne Evrope.

Pored toga, ulje vrhunskog kvaliteta koje proizvodi Victoriaoil, kompanija članica Victoria Group, naći će se i u svim većim trgovinskim lancima u Top Corneru – gde će biti predstavljeni i drugi pobednički brendovi konkursa "Najbolje iz Srbije".

Akcija Biramo najbolje iz Srbije organizuje se već devetu godinu za redom sa ciljem promovisanja vrednosti domaće privrede i utvrđivanja najprepoznatljivijih domaćih brendova. Istog dana, kompaniji Victoria Group uručena je i nagrada za brend lidera u oblasti agrara (Brand Leader Award), koja se tradicionalno dodeljuje na završetku regionalne konferencije Agribiznis, u organizaciji Mass Media International. Na konferenciji su učestvovali predstavnici Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva za regionalni razvoj i lokalne samouprave, Ministarstva finansija i privrede, SIEPA, Delegacije EU u Srbiji, kao i predstavnici agro i prehrambene industrije koje posluju u regionu, a priznanja su uručena kompanijama i medijima koji su svojim poslovanjem posebno doprineli razvoju agrara u Srbiji.

Victoria Group, lider agroindustrije Srbije i jedan od najvećih prerađivača, izvoznika i poslodavaca u regionu, poslovni je koncern od deset kompanija članica - Victoriaoil, Sojaprotein, Victoria Logistic, Veterinarski zavod Subotica, Fertil, Luka Bačka Palanka, SP laboratorija, Riboteks, Victoria Starch i Victoria Phosphate. Victoria Group zapošljava preko 1800 ljudi, sarađuje sa 40.000 poljoprivrednika preko 300 kooperanata.

Osnovna delatnost kompanije obuhvata otkup i procesiranje uljarica i žitarica, proizvodnju mineralnih đubriva i proizvodnju finalnih proizvoda za ljudsku i životinjsku ishranu, koji se plasiraju na 40 tržišta širom sveta.

U proteklih deset godina, kompanija je u Srbiji realizovala preko 200 miliona evra investicija. Sa ostvarenim ukupnim poslovnim prihodom od preko 480 miliona evra i neto izvozom od preko 200 miliona evra u 2012. godini, Victoria Group je drugu godinu za redom, zasluženo na Deloitte listi 500 najuspešnijih kompanija u centralnoj Evropi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: