Gugl najpopoželjniji poslodavac

Kompanija koje su najpoželjnije za rad u SAD su Gugl, SAS (softverska kompanija), Healthcare Services, Boston Consalting Group i Wegmans Food Market.

Izvor: B92

Sreda, 16.01.2013.

17:04

Default images

Gugle je tako već četvrtu godinu zaredom dobio titulu najpoželjnijeg poslodavca. Glavni urednik časopisa Andi Server rekao je da su prilikom istraživanja u obzir uzeti visina plate i ostalih naknada kao važan faktor, ali da nisu zanemarene ni ostale beneficije koje značajno utiču na zadovoljstvo i motivaciju samih zaposlenih.

Velnes centri, besplatna hrana, povlastice za kućne ljubimce, sportski kompleksi - samo su neke od beneficija koje Gugl pruža svojim zaposlenima, pa se može reći da se sa opravdanim razlogom našao na samom vrhu liste najboljih kompanija, prenosi Poslovni dnevnik pisanje portala CBS njuz.

Iako mnogi prilikom razmatranja najboljih poslodavaca u obzir uglavnom uzimaju finansijske faktore, odnosno visinu plate, postoje i brojni drugi faktori koji utiču na zadovoljstvo radnika na radnom mestu.

Briga o deci, uskladjenost privatnog života sa karijerom i zdravstvene povlastice samo su neki od faktora koji su uzeti u obzir prilikom izbora za najbolje poslodavca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: