Jagodina:Komercijalna darovala bebe

Povodom Svetskog dana štednje pet beba u porodilištu u Jagodni, rođeno na jučerašnji dan, dobilo je poklon čestitke Komercijalne banke

Izvor: B92

Četvrtak, 01.11.2012.

13:10

Default images

Reč je o poklon čestitkama od 50 evra u protivdinarskoj vrednosti, a uručila ih je šefica Ekspoziture Dušica Mladenović.

"Ovo je tradicionalna akcija Komercijalne banke povodom Svetskog dana štednje i sprovodi se u cilju popularizacije štednje stanovništva", rekla je Mladenović novinarima prilikom uručenja čestitki.

U porodilištu opšte bolnice u Jagodini u oktobru su rođene 82, a za deset meseci 683 bebe, izjavila je glavna sestra porodilišta Danica Stojković.

Cele prošle godine rodjeno je 760 beba, a Stojkovićeva očekuje da će ove godine biti oko stotinu više, a tome su doprinele i mere borbe protiv bele kuge Skupštine grada, koja od 1.juna do 31. decembra za svako rodjeno dete daje po 1.200 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: