Cena SMS BUS Plusa - 1,5 dinar

Cena poruke koje putnici šalju kako bi dobili obaveštenje o udaljenosti vozila GSP-a, smanjena je na 1,5 dinara bez PDV-a za sve tri mreže mobilnih operatera.

Izvor: Tanjug

Sreda, 26.09.2012.

15:51

Default images

Kako je saopšteno iz "Busplusa", upit za obaveštenje o udaljenosti vozila se ne naplaćuje ukoliko su informacije u sistemu nedostupne ili ako putnik greškom unese nepostojeći kod stanice.

Servis pruža podatke sa linija javnog gradskog prevoza u dnevnom saobraćaju, a kada vozila nema od okretnice do stanice na kojoj putnik čeka, automatski se uzimaju podaci iz suprotnog smera i tada u poruci može pisati da je vozilo udaljeno veći broj stanica.

Iz "Busplusa" podsećaju da su građanima koji imaju "pametne" telefone, informacije o vozilima gradskog prevoza dostupne i putem zvanične besplatne aplikacije sa "Busplus" logotipom.

Korišćenje aplikacije ne podrazumeva naplatu upita, već gradjani mogu snositi samo troškove interneta u mreži mobilnog operatera, a aplikacija sa "Busplus" logotipom dostupna je na "Google Play marketu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: