Rusi prave fabriku u Jagodini

Kompanija iz Rusije će u Jagodini izgraditi fabriku kartonske ambalaže u kojoj će biti zaposleno 180 radnika.

Izvor: Tanjug

Petak, 31.08.2012.

14:42

Default images

"Sa partnerom iz Rusije razgovarali smo prošle nedelje i dogovorili smo se, u načelu, sa 99 odsto sigurnosti, tako da gradnja fabrike treba da počne krajem ove ili početkom iduće godine u Industrijskoj zoni na koridoru 10", rekao je predsednik Skupštine Jagodine Dragan Marković - Palma

On je podsetio da se u ovoj Industrijskoj zoni, koja je svega oko 400 metara udaljena od međunarodnog autoputa i železničke pruge Beograd - Niš, završava Italijanska Fabrika "Andrea konfekcion" za proizvodnju cerada za automobile koja će zaposliti 500 radnika.

Dogovorena je izgradnja i fabrike za proizvodnju sedišta i enterijare za motorna vozila, takodje italijanske kompanije "Aunde Italie", koja će zaposliti 50 radnika.

"Industrijska zona, do maja iduće godine zaživeće punim kapacitetom", zaključio je Marković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: