SNS: Ko je kriv za javne nabavke?

Srpska napredna stranka (SNS) zatražila je da se utvrdi odgovornost za neregularnost u javnim nabavkama i "krađu narodne imovine".

Izvor: Beta

Sreda, 25.07.2012.

15:23

Default images

Skandalozno je, to što je za hitne nabavke ove godine, po podacima Uprave za javne nabavke, potrošeno više od osam milijardi dinara i što su u 2011. godini "u sivoj zoni" nestale skoro tri milijarde dinara, a obe godine čak tri puta više novca, ocenila je SNS.

"Građani moraju da znaju ko je kriv za pljačku narodne imovine, ko je pravu istinu o neregularnostima u javnim nabavkama krio od javnosti.., i zbog čega Predlog zakona o javnim nabavkama koji je sačinila SNS, nije stavljen u skupštinsku proceduru", pita SNS.

SNS očekuje od državnih institucija da u najkraćem roku odgovore ko su državni funkcioneri koji su krivi za pljačku narodne imovine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: