Ilić: Uskoro radovi na Koridoru 11

Lider Nove Srbije i kandidat za ministra građevine i urbanizma Velimir Ilić, najavio je nastavak radova na Koridoru 11 od Beograda do Požege.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.07.2012.

13:53

Default images

Takođe je najavio i izgradnju kargo centra u Lađevcima i niz drugih projekata.

"Dobio sam podršku mandatara Ivice Dačića i kandidata za zamenika premijera Aleksandra Vučića, a sigurno ću imati dobru saradnju i sa Mrkonjićem", rekao je Ilić.

Prema njegovim rečima, autoput Beograd -Požega značajno će uticati na razvoj centralne i zapadne Srbije.

"Bez autoputa nema investicija, nema ulaganja", rekao je Ilić, dodajući i da aerodrom u Lađevcima mora konačno da bude otvoren, a piste proširene.

Napominjujući da su građevinske firme motor razvoja Srbije, Ilić je poručio da kada se "kranovi zavrte u svakom gradu, to će biti pokazatelj da je čitava privreda krenula".

Ilić je rekao da je imao je kontakte sa predstavnicima Svetske banke i da je dobio poziv za razgovor o uslovima oživljavanja projekta izgradnje autoputa, kako bi, uz azerbejdžanski kredit, finansijska konstrukcija u potpunosti bila zatvorena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: