Letovi na relaciji Peking-Minsk

Belorusija je spremna da dozvoli kineskim avioprevoznicima letove na relaciji Peking-Minsk, izjavio je ambasador Kine u Belorusiji Gong Ðanvej.

Izvor: Tanjug

Subota, 14.04.2012.

14:42

Default images

On je tom prilikom spomenuo i mogućnost otvaranja direktne linije između dveju zemalja o kojoj je razgovarao sa zvaničnicima beloruskog Ministarstva saobraćaja i veza.

Služba Ministarstva za odnose sa javnošću navela je da je šef sektora za aviosaobraćaj Vadim Melnik poručio da flota nacionalne aviokompanije "Belavia" nema avione za duge linije, prenela je ruska novinska agencija Itar-Tas.

"Međutim, mogli bismo biti spremni da razmotrimo mogućnost dodele letova na relaciji Peking-Minsk kineskim avioprevoznicima", naveo je Melnik, dodajući da bi, u slučaju da postoji takvo interesovanje, neophodne dozvole bile izdate bez odlaganja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

22 h

Podeli: