Tražimo konsultanta za škriljce

Ministarstvo životne sredine objavilo je javni poziv za izbor konsultanta u odabiru strateškog partnera za eksploataciju uljnih škriljaca Aleksinačkog basena.

Izvor: B92

Utorak, 28.02.2012.

10:59

Default images

Rok za podnošenje ponuda ističe 30 dana od objavljivanja u Službenom glasniku (24. februara), a istog dana će ponude zainteresovanih biti i otvorene, objavljeno je na sajtu ministarstva.

Rok za donošenje odluke o izboru najpovoljnije ponude je 15 dana od otvaranja ponuda. Obrazovana je Komisija za sprovođenje predmetne javne nabavke, a Ministarstvo životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja je ovlašćeno da u ime i za račun vlade sprovede postupak javne nabavke.

Vlada Srbije je 12. januara donela Odluku o pokretanju postupka javne nabavke konsultantskih usluga za pripremu i sprovođnje postupka za izbor strateškog partnera za ekploataciju, pripremu, preradu i proizvodnju nafte i naftnih derivata iz uljnih škriljaca primenom otvorenog postupka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: