Ko će upravljati Starom planinom?

Kapaciteti hotela Stara planina, koji se nalazi na Jabučkom ravništu popunjeni su 70 odsto, kazao je direktor JP Stara planina Svetislav Popadić.

Izvor: B92

Utorak, 21.02.2012.

18:17

Default images

On je dodao da će do kraja februara biti poznato ko je zainteresovan da postane "gazda" ovog hotela.

Kako je Popadić kazao, trenutno u hotelu, čiji je kapacitet 380 mesta, boravi 290 gostiju, a ovakvo interesovanje se može očekivati do kraja marta.

Popadić je kazao da tokom snežnog nevremena koje je početkom februara zahvatilo Srbiju, nije bilo otkazivanja aranžmana, uglavnom su gosti pomerali termine boravka u hotelu.

Hotel na Staroj planini je samo nekoliko dana posle svečanog puštanja u rad, početkom januara privremeno zatvoren zbog nestanka struje i vode, a posle toga, kako je naveo Popadić nije više bilo sličnih problema.

"Ljudi su izuzetno zadovoljni i uslugom i hranom u hotelu. Radimo na proširenju zabavnih sadržaja za goste, a prihvatamo i njihove sugestije", istakao je Popadić i dodao da nisu imali pritužbi gostiju.

Trenutno je aktuelan javni oglas za davanje u zakup lokala koji se nalaze u hotelu na Jabučkom ravništu, a kako je objasnio Popadić, druga po redu ponuda lokala u hotelu nije posledica nezainteresovanosti zakupaca.

Javno preduzeće Stara planina je početkom januara objavilo i poziv za izbor operatora kome će poveriti učešće u upravljanju hotelom na Staroj planini, a rok za dostavljanje ponuda je 29. februar.

Postoji interesovanje nekoliko stranih kompanija, kazao je Popadić, ali s obzirom na to da postupak još uvek traje, nije mogao da kaže ko je do sada otkupio konkursnu dokumentaciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: