Delta: Najveći mol na Autokomandi

Delta holding namerava da tokom 2012. nastavi razvoj i investicije, a fokus poslovanja biće na biznisu sa nekretninama i poslovima u agraru.

Izvor: Tanjug

Subota, 07.01.2012.

15:01

Default images

Potpredsednica Holdinga za korporativne komunikacije Jelena Krstović je navela da je u planu u Beogradu početak renoviranja hotela Kontinental i izgradnja šoping mola na Autokomandi, a planirana je i izgradnja šoping mola u Bulevaru Despota Stefana, što se može očekivati početkom 2013. godine.

"Postoje još tri lokacije za izgradnju šoping molova, u Novom Sadu, Nišu i Banjaluci i za tri do pet godina planiramo investicije i na ovim lokacijama", istakla je Krstović.

Krstović je precizirala da se u junu 2012. očekuje zatvaranje i početak renovinaranja hotela Kontinental u Beogradu, u koji će biti uloženo 30 miliona evra, a posle renovinaranja koje će trajati 12 meseci, taj objekat će nositi brend "Kraun plaza" i imaće pet zvezdica, retkost u ovom lancu InterContinental Grupe.

Projekat izgradnje šoping mola na Autokomandi vredan oko 200 miliona evra je u završnoj fazi.

"Reč je o objektu koji će imati više od 200.000 kvadratnih metara i biće najveći i najmonumentalniji u ovom delu Evrope jer ćemo pored standardne ponude imati i deo namenjen ekskluzivnoj robi i izbirljivijim kupcima", naglasila je Krstović.

Potpredsednica Delta holdinga je kazala i da je ta kompanija u agrobiznis do sada investirala 150 miliona evra, a da će tokom ove godine biti uloženo više od 30 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

88 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: