Zlatnik za sve dežurne u Jagodini

Svi radnici jagodinskih gradskih službi, koji budu dežurali u novogodišnjoj noći, dobiće zlatnik, vredan između 9.000 i 16.000 dinara.

Izvor: Beta

Sreda, 28.12.2011.

11:38

Default images

Naime, predsednik Skupštine grada Jagodina Ratko Stevanović posetiće u prvom satu nove 2012. godine sve dežurne gradske službe koje će raditi tokom novogodišnje noći i uručiti im zlatnike.

Oko 170 zlatnika biće podeljeno dežurnim radnicima u Opštoj bolnici, Domu zdravlja, Gradskoj apoteci, Policijskoj upravi, Gradskoj toplani, Gerontološkom centru, Elektrodistribuciji i Vatrogasnoj službi, rekao je Stevanović. Zlatnike, čija je vrednosti od devet do 16.000 dinara u zavisnosti od težine, dobiće i novinarske ekipe koje će raditi te noći, kao i prve bebe rodjene 1. i 2. januara 2012. godine.

Stevanović će zlatnike uručiti i ekipama Hitne pomoći, policajcima i saobraćajcima koji će dežurati na gradskom trgu tokom dočeka Nove godine.

Tokom novogodišnje noći radiće i gradsko klizalište u centru grada. Na trgu će biti služeno i kuvano vino po ceni od 50 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: