Paraćin otima Panasonik Svilajncu?

Predsednik opštine Paraćin Saša Paunović kaže da su svi domaći i inostrani investitori dobrodošli u taj grad, pa i japanski Panasonik.

Izvor: Tanjug

Utorak, 27.12.2011.

13:44

Default images

Poziv japanskoj kompaniji iz paraćinske opštine usledio je posle izjave čelnika opštine Svilajnac, da u Panasoniku razmišljaju o odustajanju od najavljene investicije u Svilajncu.

Opština Paraćin na lokaciji Zmič ima dobro uređenu industrijsku zonu sa svom infrastrukturom na površini od 45 hektara i svi domaći i inostrani investitori koji hoće da grade u Paraćinu dobro su došli, izjavio je Paunović.

On je dodao da industrijska zona u Paraćinu nudi najbolje uslove za investiranje od svih pomoravskih opština i drugih sredina u centralnoj Srbiji, da su investitori dobrodošli, među kojima i japanska kompanija Panasonik.

"Ako Panasonik želi da svoje investicije planirane u Srbiji veže za Paraćin, koji daje za svako novootvoreno radno mesto 10.000 evra, imaće i druge značajne popuste", kazao je Paunović.

On je, međutim, napomenuo da se predstavnici japanske kompanije za sada nisu obraćali toj opštini.

Paunović je zaključio je da je otvaranje novih radnih mesta, u trenutku kada ima dosta nezaposlenih u Srbiji, bitno za sve opštine pa i paraćinsku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: