Cvetković: Izbegli najgori scenario

Premijer Mirko Cvetković izjavio je da je bilo izuzetno teško voditi Vladu Srbije u vreme najveće svetske krize, ali da je Srbija izbegla najgori scenario

Izvor: Press

Ponedeljak, 26.12.2011.

23:24

Default images

"Nikada nisam bežao od posla i odgovornosti. Mesto premijera sam preuzeo praktično uoči samog početka najveće svetske krize i moram da priznam da je bilo izuzetno teško raditi u takvim okolnostima", navodi Cvetković.

On navodi da smo "preduzimali odgovarajuće mere i sada mogu da kažem da smo uspeli da izbegnemo najgori scenario koji se, nažalost, dogodio i mnogo razvijenijim zemljama od Srbije".

"Kako to obično u životu biva, usledili su i brojni politički izazovi, rešavali smo mnoge nasleđene probleme. U reformskom smislu postigli smo ogromne pomake. Dakle, nimalo nije bilo lako", rekao je Cvetković.

"I u poređenju sa svim tim što smo prošli, vođenje Vlade tokom kampanje neće biti teško", konstatovao je Cvetković. On očekuje fer i pozitivnu kampanju u kojoj će stranke izložiti svoje programe i ciljeve.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: