Grade se putevi potrebni za Fijat

U kragujevačkom naselju Erdeč su počeli radovi na saobraćajnici u dužini od 560 metara, prvoj od šest čija je izgradnja predviđena ugovorom sa Fijatom.

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.10.2011.

19:05

Default images

Osim puta za Erdeč biće rekonstruisane ulice Oktobarskih žrtava, manji deo Južne obilaznice, deonica kroz fabriku Zastava kamione, kao i tri mosta preko Ždraljice, Lepenice i Grošnice.

Novac za radove, u iznosu od blizu tri miliona evra, obezbedilo je Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja.

Početku radova u Erdeču prisustvovali su gradonačelnik Kragujevca, Veroljub Stevanović, zamenika gradonačelnika Nebojša Zdravković i član Gradskog veća za komunalnu privredu Zorana Jovanovića.

Zamenik gradonačelnika Kragujevca Nebojša Zdravković je rekao novinarima da je lokalna samouprava obezbedila projektnu dokumentaciju i rešila imovinske odnose, a Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja finansijska sredstva.

Zdravković je dodao da je rok za završetak svih radova 1. mart 2012. godine, prema dogovoru sa Fijatom, pre početka serijske proizvodnje novog modela automobila u Kragujevcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: