Dulić: Bolji život nije za podsmeh

Od 249 odobrenih projekata u okviru programa pomoći građevinskoj industriji Srbije u uslovima krize, trenutno se realizuje oko 140 širom zemlje.

Izvor: B92

Četvrtak, 20.10.2011.

15:00

Default images

Ostali će biti početi do kraja godine, izjavio je ministar za životnu sredinu, rudarstvo i prostorno planiranje Oliver Dulić.

On je rekao da su neki projekti već završeni, a neki će biti gotovi do kraja ove ili početkom iduće godine.

Dulić je rekao da je država programom pomoći domaćem građevinarstvu pokrenula investicije koje će ove i naredne građevinske sezone omogućiti angažovanje oko 80 hiljada radnika.

Dulić je kazao da može neko da se podsmeva što je, na primer, Babušnica dobila bazen i mnoge male i siromašne opštine slične infrastrukturne objekte, ali to će njihovim stanovnicima omogućiti bolji život.

Ministar je ukazao da su male opštine postale danas sinonim za loš život građana naše zemlje i da će mnoge od njih, u okviru programa pomoći, dobiti nove sportske objekte, domove kulture, vrtiće...

Dulić je najavio da bi 24. oktobra trebalo da počne u Skupštini Srbije rasprava o predlogu Zakona o javno - privatnim partnerstvima i predlogu Zakona o komunalnom otpadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: