Maksi: Niže cene i nova marka "365"

Kompanija Delez Srbija odlučila je da od sutra snizi cene vodećih i najprodavanijih proizvoda iz svih robnih grupa u Maksi supermarketima u zemlji.

Izvor: B92

Petak, 14.10.2011.

14:28

Default images

U okviru nove kampanje "Pale cene" niže cene dobiće proizvodi iz katerogije svežeg mesa i mesnih prerađevina, osnovnih životnih namirnica , konditora , proizvoda kućne hemije i lične higijene i alkoholnih i bezakloholnih pića , rečeno je prvom javnom obraćanju belgijskog Deleza od kako je postao novi vlasnik Maksi i Tempo lanaca u Srbiji.

"Niže cene proizvoda nisu vremenski ograničene i snižene su cene proizvoda koji se najčešće nalaze u potrošačkoj korpi", kazao je generalni direktor Deleza za Srbiju, Crnu Goru i BIH Dejvid Vander Skuren.

On je pojasnio da će se pored tih sniženih cena sprovoditi i uobičajena akcijska ponuda , kao vid dodatnog sniženja.

Skuren je kazao da belgijska kompanija Delez posluje u 11 zemalja , da je prošle godine imala prihod od 28 milijardi evra i profit od 584 miliona evra.

Pred kraj meseca će se u prodavnicama Tempa i Maksija pojaviti i proizvodi privatne robne marke "365" koja je razvijana u saradnji sa lokalnim prozvodjačima iz Belgije, Luksenburga, Grčke i Rumunije u kojima se i prodaje.

Ta marka pruža priliku i domaćim dobavljačima da sarađuju sa Delezom i da proizvode ne smo za srpsko već i za druga evropka tržišta , ističu u toj komapniji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: