Plaza Kragujevac od februara 2012.

Prvi šoping mol u Srbiji kompanije Plaza centri, čija je izgradnja u Kragujevcu počela pre tri godine, biće otvoren u februaru 2012. i zapošljavaće 400 ljudi.

Izvor: B92

Petak, 14.10.2011.

13:11

Default images

Kako je saopšteno iz kompanije Plaza centri Srbija, u izgradnju ovog eksluzivnog trgovinsko-poslovnog centra u Kragujevcu, koji je prvi od tri projekta dugoročne strategija investiranja u Srbiji izraelske kompanije Plaza, uloženo je oko 50 miliona evra.

Moderan centar za šoping i zabavu pod nazivom "Kragujevac Plaza" površine je 65.000 kvadratnih metara i imaće 110 prodajnih objekata sa medjunarodnim i lokalnim brendovima, supermarket i šest bioskopskih sala. Takođe, imaće i "fantazi park" na površini od 2.000 kvadratnih metara, kafiće, restoran brze hrane, kuglanu, bilijar salu, mali sportski teren, podzemnu garažu i razne druge sadržaje.

U saopštenju se naglašava da će "Kragujevac Plaza" biti i prva zgrada u regionu koja će biti registrovana kao "zelena zgrada" jer je reč o objektu sa kvalitetnim javnim površinama i velikim brojem svetlarnika koji pružaju dovoljno prirodnog osvetljenja.

"Kako se približavamo završetku našeg prvog objekta u Srbiji, radujemo se otvaranju i ubeđeni smo da će 'Kragujevac Plaza' postati dominantni centar za šoping i zabavu u šumadijskom regionu", ocenio je direktor Plaza Centri Srbija Sagiv Meger.

Za izgradnju objekta u Kragujevcu kompanija Plaza Centri zakupila je od lokalne samouprave 2,5 hektara zemljišta na 99 godina i po ceni blizu 20.000 evra po aru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: