Palmin akvapark dobija konkurenciju

U okviru luksuznog kongresnog, spa i velnes kompleksa hotela "Izvor" u Aranđelovcu sa pet zvezdica, sutra će biti otvoren akva-park.

Izvor: B92

Subota, 17.09.2011.

16:16

Default images

Akva-park se prostire na pet hektara, a njegova izgradnja koštala oko pet miliona evra.

Reč je o najvećem i najatraktivnijem akva parku u Srbiji, koji će, kada bude u potpunosti završen, svojim sadržajima i najzahtevnijim posetiocima pružiti uslugu kakvu imaju slična mesta u svetu.

Akva park sa prirodnom termalnom mineralnom vodom ima 12 tobogana za odrasle, od kojih najduži ima 120, a najviši 22 metara. Odrasli će imati priliku da na specijalno projektovanom "Turbo Lance" toboganu pokažu hrabrost.

Tu su i tri tobogana za decu, koja su posebno atraktivna i predstavljaju novost u turističkoj ponudi Srbije.

Gostima će od sutra biti na raspolaganju i ostali sadržaji, kao tri bazena i sendvič bar, a do sledeće sezone biće opremljeni nacionalni restoran, kafe picerija, poslastičarnica i mnogi sportski tereni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: