Pola Gazele zatvoreno do utorka

Polovina mosta Gazela u smeru Šid-Niš biće zatvorena za saobraćaj od večeras u 22 časa do utorka, 19. jula u četiri časa.

Izvor: Beta

Petak, 15.07.2011.

11:37

Default images

Most se delimično zatvara zbog završnog asfaltiranja obeležavanja saobraćajne signalizacije, saopšteno je iz Javnog preduzeća Putevi Srbije.

Za saobraćaj će biti zatvoreni i isključenje ka Ulici Vladimira Popovića, uključenje iz Ulice Vladimira Popovića iz pravca Hotela "Hajat" i Ulice Jurija Gagarina, ulaz ispred bloka 19a, kao i isključenja ka Sajmu i Savskoj ulici, ka Ulici kneza Miloša, ka centru i Topčiderskoj zvezdi, navodi se u saopštenju.

Nakon završetka asfaltiranja i postavljanja saobraćajne signalizacije, uzvodna strana mosta Gazela u pravcu Šid-Niš će biti puštena u saobraćaj celom širinom, a radovi se premeštaju na suprotnu, nizvodnu stranu mosta Gazela, u suprotnom smeru.

"Tokom izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorene desna i srednja saobraćajna traka mosta u smeru Niš-Šid", kaže se u saopštenju.

Putevi Srbije apeluje na sve građane da tokom predstojećeg vikenda koriste Brankov most, Stari savski most i Obilaznicu oko Beograda kako bi se izbegle gužve i zastoji u saobraćaju.

Sve informacije o izmenama režima saobraćaja zbog izvođenja radova na rehabilitaciji mosta Gazela mogu se pronaći na Internet prezentaciji www.putevi-srbije.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: