Metro u Srbiji uložio 141 mil. evra

Kompanija "Metro keš end keri" je otvorila treći distrubutivni centar u Beogradu, najveći i najmoderniji veleprodajni objekat te kompanije u Srbiji.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 16.06.2011.

08:41

Default images

U centru na Vidikovcu, u koji je uloženo 21 milion evra, biće zaposleno 220 radnika, od čega je 113 angažovano preko Nacionalne službe za zapošljavanje.

Distributivni centar, sa više od 25.000 artikala, sedmi je veleprodajni objekat "Metroa" u Srbiji, a deveta investicija ove kompanije u našoj zemlji i od sutra će biti otvoren za kupce.

Predsednica Upravnog odbora kompanije "Metro keš end keri" Srbija Veronika Punčeva istakla je da je kompanija, sa ovom investicijom, u našu zemlju uložila ukupno 141 milion evra i zaposlila više od 1.600 radnika.

"Metro keš end keri" ima u preko 30 zemalja sveta 680 distributivnih centara, sa više od 100.000 zaposlenih širom sveta, a kompanija je u toku prošle godine ostvarila prodaju od oko 31 milijarde evra.

U Srbiji, Metro ima još dva distributivna centra u Beogradu - u Kranjači i Zemunu, po jedan u Kragujevcu, Novom Sadu, Nišu i Subotici, kao i Metro po meri veleprodajne objekte u Šapcu i Užicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: